Studiofoton

 

Dör lite...

 

Nelly.com

 
 
Skulle jag haft pengar så skulle det här varit mitt nu!
 

We ♥ It

Justin Timberlake

 

Gymskor

 
Letar efter ett par skor som jag kan ha när jag gymmar, skor som alltså är till för det. Hittade ett par på zalando.se, lite dyra kanske. Ni hittar skorna HÄR

Godmorgon!

 
Vaknade runt halv 10 idag, tidigt för att vara mig, men jag var faktiskt väldigt pigg. Gick upp och gjorde frukost och kollade på ett avsnitt av Geordie Shore. Har inte hunnit med något mer faktiskt. Idag så har jag match 14.30 och jag börjar bli väldigt taggad!
 
Igår var jag och familjen i Örebro. Vi gick på Ikea en stund och sedan blev det shopping. Jag köpte inget mer än trosor. Kom hem vid 7 någon gång då blev det mys med familjen och sedan med Mattias.
 

Smoothie

 
Gjorde mig en smoothie efter träningen med hallon, kiwi, mjölk och vaniljyoghurt!

Gymmet!!

 
Drar mig mot gymmet för lite träning!

Friday

 
 
Hej! Var tänkt att jag skulle åka till Göteborg med Hanna och Amanda idag men fattig som jag är så åkte jag inte med. Istället så tänkte jag gå upp tidigt och åka till gymmet men vaknade för en stund sedan så åker runt 12. Idag så är det inte riktigt bestämt vad jag ska göra, kanske va med jonna, kanske träna min systers lag, jag får se lite helt enkelt!

Valentine's day

 
 
Dagen har bestått av träning och en myskväll med min fina pojkvän. När jag kom till Mattias hade han tänt ljus, lagat mat och gjort mysigt. Blev klyftpotatis och kött, så gott. Efter det smälte vi choklad och doppade jordgubbar. Nu har han åkt och tränat så sitter i soffan och kikar på film, ska snart städa lite. I morgon så drar jag och två brudar till Göteborg!
 

Feelings

 
like a rollercoaster

13 februari

 
Ställde mig och lagade lite mat precis, blev lax, fullkornsmakaroner, kokta grönsaker och créme fraiche med paprika och vitlökskrydda i. Har städat lite i Mattias lägenhet med, ska plocka undan det sista innan han kommer hem. Ska skriva klart min svenska uppgift som skulle in förra veckan.. Sen blir nog ett avsnitt av Arrow.

Members.com

 
 
Måste tipsa er om en sida där ni hittar billiga kläder, skor osv.. Det är bara att bli medlem och sedan dyker det upp nytt nästan varje dag.

Frukost

 
 
Min frukost idag. Kom hem från gymmet för en stund sedan. Känner nu att jag kommer ha träningsverk i morgon, speciellt i ryggen och armarna! Efter gymmet så åkte jag till Rusta och köpte en mixer, haha vi behövde en här hos Mattias så passade på att köpa en. Nu sitter jag i soffan och ska strax hoppa in i duschen!

Mot gymmet

 
Drar mig mot gymmet med mamma! Ska bli ett hårt träningspass idag!

Uncover

 
Nobody sees, nobody knows.

Sun don't shine

 
Blev tipsad om den här låten, bra låt & jag älskar texten!

Pannkakor

 
Gjorde precis lite nyttiga pannkakor. Receptet kommer från mollyrustas.se.
 
1/2 dl havregryn
2 ägg
1 msk kesella
1/2 banan

Tisdag

 
Har precis lagat lite mat blev potatis och grönsaker i ugn med kyckling till det. Haha det var väl helt okej! Om ca 1 timme drar jag mig mot gymmet med syster, här ska det tränas!!

Anastasiavolkova.com

 
 
 
 
 
 

Godmorgon

 

Hej på er! Vaknade vid halv 11 idag, var fortfarande jättetrött men kände att jag inte kunde sova bort hela dagen. Men det kanske är det man ska passa på att göra när det är lov? Började i alla fall dagen med en god frukost framför The real housewives of Miami. Funderar på att åka och gymma idag men så tråkigt att göra det själv så kanske väntar tills någon vill följa med. Det känns som det var ett tag sedan jag gymmade nu, inte bra. Så ska börja ta tag i träningen igen. Jag har inte planerat så mycket mer idag. Ska väl ta tag i pluggandet och göra klart allt så jag är ledig från det resten av lovet. Nu ska jag ta tag i den här dagen, puss!

We ♥ It

I wish

 
 
I wish someone could stop me from falling.
 

93 dagar

 
 
Den 15 maj så åker jag och tre goa tjejer till Alanya 1 vecka. Ska bli så skönt att komma iväg och bara ha det underbart. Det kommer bli en grym resa med mycket sol och party såklart!

Försöker igen!

La ner bloggen en stund men nu tänkte jag testa igen och hoppas jag blir bättre på att blogga. Har gjort en helt ny blogg där jag tänkte skriva lite om min vardag helt enkelt. Hoppas ni gillar det ni ser & läser!

RSS 2.0